60% verkocht
Plan uw werfbezoek

Residentie Hoppe in Steendorp (Temse)

De 38 nieuwbouwappartementen van woonproject Hoppe liggen in Steendorp (Temse), op wandelafstand van de Schelde. Mooi om te wonen, interessant om in te investeren.

Op afspraak

Werfbezoek

 

 

We nodigen u graag uit op werfbezoek. Kom langs en bezoek de appartementen in ruwbouwfase. Contacteer ons vrijblijvend op het telefoonnummer +32 (0) 3 296 37 69 of via het contactformulier.

Enkel op afspraak! We hebben de nodige hygiënische maatregelen genomen zodat we u in alle veiligheid kunnen ontvangen. 

Residentie Hoppe in Steendorp is een typisch woonproject van DCA: het is een architecturaal, duurzaam en stijlvol afgewerkt bouwproject op een aantrekkelijke locatie. Wie interesse heeft in een van de 38 nieuwbouwappartementen mag zich bovendien verwachten aan een persoonlijke service. Onze kopersbegeleiding staat garant voor een koop- en bouwproces zonder zorgen!

Bekijk
Dit project

Gelegen op toplocatie

Vlakbij winkels, scholen en alle voorzieningen

Makkelijk bereikbaar

Met de wagen en het openbaar vervoer

Rustige buurt en omgeving

Op wandelafstand van de Schelde met zicht op het Gelaagpark

Ervaren bouwpartners

Bouwbedrijf DCA heeft reeds 50 jaar bouwexpertise.

Het aanbod

Residentie Hoppe ontleent zijn naam aan de brouwerij die op deze locatie gevestigd was. In de twee gebouwen zijn er nu schitterende eigentijdse nieuwbouwappartementen ondergebracht. Prijzen vanaf 209.000 euro, excl. btw en kosten. 

38 appartementen

  • 2 of 3 slaapkamers
  • Volledig instapklaar afgewerkt met hoogwaardige materialen
  • Energiezuinig karakter

 

 

Privétuinen en/of terrassen

  • Gelijkvloerse appartementen met privétuin
  • Gemeenschappelijke binnentuin
  • Mooie leefruimtes met veel natuurlijke lichtinval

Parkingmogelijkheden

  • Ondergrondse garageboxen en staanplaatsen
  • Bovengrondse parking
  • Gemeenschappelijke fietsenstalling
TOEKOMSTIGE BEWONERS

Kurt & Martine

"Het huis, waar we 16 jaar lang hebben gewoond, werd te groot voor ons alleen sinds onze zoon op eigen benen staat. We zochten naar een nieuwbouwappartement in de buurt en merkten Residentie Hoppe in Temse op. Tegelijkertijd hadden we ook een ander project op het oog, maar daar voelden we ‘dé klik’ niet en waren er geen bergingen meer beschikbaar. Wat voor ons wel heel belangrijk is omdat we enorm graag fietsen. Het persoonlijke karakter en de keuze van de materialen van het project spraken ons meteen aan. Zo heeft ons appartement een eigen aparte voordeur, je krijgt het gevoel dat je een huis binnenwandelt. Met onze minder mobiele ‘oude dag’ in het achterhoofd kozen we voor een appartement op het gelijkvloers zodat we geen trappen hoeven te doen. Klantenbegeleidster Mieke begeleidt ons momenteel om onze woondroom waar te maken. We kijken er al naar uit om van de tuin te genieten vanop ons zonnig ruim terras."

Mark & Gerda

"Steendorp heeft voor ons een mooie persoonlijke geschiedenis: als kind groeide Mark hier op en we leerden elkaar ook kennen in een plaatselijk café. Het verleden bracht ons terug naar deze mooie locatie. Toevallig kwamen we in contact met DCA Woonprojecten en kregen we meer informatie over Residentie Hoppe.
 
We kijken enorm uit naar onze nieuwe thuis om twee belangrijke redenen. Onze grote tuin vergt vandaag veel onderhoud en de tijd die we daarin steken willen we stilaan anders kunnen gebruiken. Daarnaast is onze zoon sinds kort het huis uit en hebben we dus minder plaats nodig. 
 
Voor de keuze van een nieuwe woning hadden we net als iedereen enkele criteria opgelijst. Het belangrijkste was ongetwijfeld de aanwezigheid van een zéér ruim terras. 
Dat was dan ook de eerste vraag toen we informeerden naar de penthouse. 
 
Het hele woonconcept geeft ons een gevoel van ruimte en het groendak vinden we een mooie meerwaarde. Verder speelde de goeie verbinding een belangrijke rol. De E17 en het treinstation van Temse zijn vlakbij. Alles wat je nodig hebt bevindt zich in de buurt. Laatst opende bijvoorbeeld nog een splinternieuwe supermarktketen, op fietsafstand, hier de deuren. Heel handig!"
 

Ellen & Jef

We zochten een gezellig appartement om voor het eerst samen te gaan wonen. Een tijdje keken we al rond maar we vonden niets waar we ons allebei echt thuis voelden.
We misten voornamelijk keer op keer het gevoel van privacy wanneer je in je tuin zit.

Toen de verkoop van Residentie Hoppe van start ging ontvingen we een flyer. Diezelfde avond nog kwam een medewerker van DCA Woonprojecten langs om te informeren naar ons verlanglijstje.
Zo ontdekten we al snel het open gevoel van de woonst in een rustige omgeving met een tuin die de gewenste privacy biedt.

De centrale ligging vlakbij onze werkgevers in Temse maakte dat ons verlanglijstje volledig matchte met wat we zochten.
Tijdens de Nieuwbouwzondag leerden we ook onze buren al kennen. Zo’n sympathieke bewoners!

Aan de Schelde

Temse

Steendorp ligt aan de Schelde. Vanuit Residentie Hoppe staat u zo op de dijk. Maar ook de omliggende natuur maakt van deze locatie een paradijs voor wie wil genieten van rust en toch dicht bij Antwerpen, Mechelen en Brussel wil wonen.

Naar de locatie