Bouwwerken zijn gestart

Residentie Hoppe in Steendorp (Temse)

De 38 nieuwbouwappartementen van woonproject Hoppe liggen in Steendorp (Temse), op een steenworp van de Schelde. Mooi om te wonen, interessant om in te investeren.

Residentie Hoppe in Steendorp is een typisch woonproject van DCA: het is een architecturaal, duurzaam en stijlvol afgewerkt bouwproject op een aantrekkelijke locatie. Wie interesse heeft in een van de 38 nieuwbouwappartementen mag zich bovendien verwachten aan een persoonlijke service. Onze kopersbegeleiding staat garant voor een koop- en bouwproces zonder zorgen!

Bekijk
Dit project

Gelegen op toplocatie

Vlakbij winkels, scholen en alle voorzieningen

Makkelijk bereikbaar

Met de wagen en het openbaar vervoer

Rustige buurt en omgeving

Op wandelafstand van de Schelde met zicht op het Gelaagpark

Ervaren bouwpartners

Bouwbedrijf DCA heeft reeds 50 jaar bouwexpertise.

Het aanbod

Residentie Hoppe ontleent zijn naam aan de brouwerij die op deze locatie gevestigd was. In de twee gebouwen zijn er nu schitterende eigentijdse nieuwbouwappartementen ondergebracht. Prijzen vanaf 209.000 euro, excl. btw en kosten. 

38 appartementen

  • 2 of 3 slaapkamers
  • Volledig instapklaar afgewerkt met hoogwaardige materialen
  • Energiezuinig karakter

 

 

Privétuinen en/of terrassen

  • Gelijkvloerse appartementen met privétuin
  • Gemeenschappelijke binnentuin
  • Mooie leefruimtes met veel natuurlijke lichtinval

Parkingmogelijkheden

  • Ondergrondse garageboxen en staanplaatsen
  • Bovengrondse parking
  • Gemeenschappelijke fietsenstalling
TOEKOMSTIGE BEWONERS

Kurt & Martine

"Het huis, waar we 16 jaar lang hebben gewoond, werd te groot voor ons alleen sinds onze zoon op eigen benen staat. We zochten naar een nieuwbouwappartement in de buurt en merkten Residentie Hoppe in Temse op. Tegelijkertijd hadden we ook een ander project op het oog, maar daar voelden we ‘dé klik’ niet en waren er geen bergingen meer beschikbaar. Wat voor ons wel heel belangrijk is omdat we enorm graag fietsen. Het persoonlijke karakter en de keuze van de materialen van het project spraken ons meteen aan. Zo heeft ons appartement een eigen aparte voordeur, je krijgt het gevoel dat je een huis binnenwandelt. Met onze minder mobiele ‘oude dag’ in het achterhoofd kozen we voor een appartement op het gelijkvloers zodat we geen trappen hoeven te doen. Klantenbegeleidster Mieke begeleidt ons momenteel om onze woondroom waar te maken. We kijken er al naar uit om van de tuin te genieten vanop ons zonnig ruim terras."

Aan de Schelde

Temse

Steendorp ligt aan de Schelde. Vanuit Residentie Hoppe staat u zo op de dijk. Maar ook de omliggende natuur maakt van deze locatie een paradijs voor wie wil genieten van rust en toch dicht bij Antwerpen, Mechelen en Brussel wil wonen.

Naar de locatie